Мъжът, намерен обезглавен в района на Стара Кресна е от Белоградчик,

...
Мъжът, намерен обезглавен в района на Стара Кресна е от Белоградчик,
Коментари Харесай

Първи версии за трупа без глава, открит край Стара Кресна

Мъжът, открит обезглавен в региона на Стара Кресна е от Белоградчик, съобщава Struma.com, базирайки се на свои източници. Трупът бе открит от група ловци, които подали сигнал, че в дере край пътя видели автомобил, а зад кормилото мъртъв мъж. Гледката била шокираща, защото трупът е без глава, която е открита в профил на колата. Сигналът е подаден малко преди 17 часа нощес.

Незабавно мястото бе отцепено от полиция и стартира следствие на ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен метод. Трупът е прокиснал с дни в автомобила, заключили специалистите от криминалистичната лаборатория, пристигнали на мястото, дружно с криминалистите.

Основната версия към този момент е, че мъжът е погубен и дружно с колата си е блъснат в крайпътното дере.

Снощи на място имаше и огнеборци, които да оказват помощ автомобила да бъде изтеглен. Разкриването на закононарушението ще е сложна задача за криминалистите, към които още през днешния ден ще се причислят и столични специалисти, тъй като е минало време и има доста незнайни. Едни от главните въпроси около случая са: На мястото, където е открит натрупа, ли е осъществено закононарушението, или е докаран от някъде и хвърлен в дерето.

Възможно ли е гледката да е последица от злополуката, която очевидно не е чак толкоз тежка и по кое време по време се е случило, защото трупът е почнал да се разлага. Работни версии, които една по една се ревизират. Цяла нощ останаха на място служителите на реда, с цел да изчакат утрото и да бъде изработен още един оглед в светлата част на деня. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР